ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації»
Дата: 15-16 травня 2025 року, Київ (НУХТ)
Організатори - Національний університет харчових технологій, Київська обласна державна адміністрація, національна платформа "Жінки в бізнесі"
До участі запрошуються:
- науковці;
- викладачі ЗВО;
- здобувачі вищої освіти;
- представники урядових структур;
- власники і фахівці крафтових виробництв.
Якщо ви локальний або крафтовий виробник -це можливість презентувати свою продукцію на виставці в межах конференції! Налагоджуйте партнерства, популяризуйте свій бізнес, дізнавайтеся про інновації!
Програма конференції:
https://drive.google.com/file/d/1jvfexixUTtcyHS5_ksG3L1h_BDueQAWk/view?usp=sharing