Чабанівська селищна рада
Київська область, Фастівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ознайомлення учнів Новосілківського академічного ліцею "Ерудит" з правилами безпеки життєдіяльності та діями на випадок виникнення надзвичайних ситуацій

Дата: 09.12.2022 09:24
Кількість переглядів: 151

Безпека кожного з нас залежить від нас самих, від наших знань, умінь і обережності. Тому дуже важливо систематично проводити роботу з учнями по ознайомленню з правилами безпеки життєдіяльності та діями на випадок виникнення надзвичайних ситуацій.

8 грудня 2022 року до Новосілківського академічного ліцею « Ерудит» вперше завітав Платоненко Вадим, керівник кінологічного центру «Ягуар», голова асоціації військових кінологів України та добре знайомий нам капітан поліції Марченко Ярослав, поліцейський офіцер громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Фастівського РУП ГУ НП в Київській області.

Фахівці відвідали наш заклад з метою проведення інформаційно-роз’яснювальних бесід, зустрічей, занять з учнями щодо запобігання травмування при виявленні вибухонебезпечних предметів, небезпечних речовин, які створюють загрозу для здоров’я і життя, ознайомлення з порядком дій в разі виявлення даних предметів.

Перше знайомство відбулось дуже вдало і продуктивно.  Але найбільше всіх зачарував чудовий собака–детектор.  Пес Дрон - це його кличка, особиста собака керівника кінологічного центру «Ягуар». Пан Вадим заінтригував учнів тим, що має дуже багато цікавих історій про свого вухатого друга.

Учні з нетерпінням будуть чекати не тільки занять з мінної безпеки, а захоплюючих історій життя Дрона.
      
Заступник Новосілківського академічного ліцею «Ерудит»
Інна Степенко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.