Чабанівська селищна рада
Київська область, Фастівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чабанівська селищна територіальна громада підписала Лист про наміри про міжнародне співробітництво з польською гміною Шрем

Дата: 23.06.2023 21:00
Кількість переглядів: 652

Чабанівська селищна територіальна громада розпочинає міжнародне співробітництво. Так, 20 червня 2023 року за сприяння ТОВ «REHAU» між Чабанівською селищною радою (Україна) та гміною Шрем (Польща) було підписано Лист про наміри про міжнародне співробітництво.

Цим Листом сторони задекларували своє бажання співпрацювати з метою встановлення партнерських відносин між гміною Шрем та Чабанівською селищною радою, створивши передумову для подальшого підписання Договору про партнерство після проходження необхідних юридичних процедур. Також надалі будуть визначені галузі, які будуть пріоритетними для обміну досвідом. 

Цей крок відкриває перспективу розвитку і зміцнення дружніх стосунків між двома громадами у різних сферах. Отже, маємо сподівання, що незабаром у Чабанівській селищній територіальній громаді з’явиться місто-побратим і наше партнерство буде плідним та довготривалим.

У Польщі на запрошення мера міста Шрем Адама Левандовського з офіційним візитом перебувала делегація з Чабанівської селищної територіальної громади у складі 4 осіб на чолі з виконуючим обов’язки селищного голови Чабанівської селищної ради - секретарем ради Оленою СОБОЛЄВОЮ. 

Під час офіційного візиту представники нашої делегації переглянули відеопрезентацію міста Шрем, взяли участь в офіційних заходах, а також відвідали підприємство «REHAU», дитячий навчальний заклад, школу, бібліотеку, музей, міський пляж та об'єкти спортивної інфраструктури, де ознайомилися з принципами та технологіями роботи, що може лягти в основу майбутньої співпраці та обміну досвідом. 

Разом з тим, у рамках візиту, наша делегація відвідала українські сім’ї, які змушені були покинути свої рідні міста та села через збройну агресію рф,  знайшовши прихисток наразі у місті Шрем.

Наостанок очільник Чабанівської селищної ради Олена Соболєва подякувала польській стороні за підтримку та висловила впевненість, що спільна співпраця стане ефективною платформою, завдяки якій вдасться реалізувати важливі проекти різного рівня.

Вдячні всім, хто взяв участь в організації нашої зустрічі, зокрема ТОВ «REHAU», яке доклало максимум зусиль для створення відповідних умов, та сподіваємось, що майбутня співпраця між містами-партнерами принесе користь обом громадам!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних