Чабанівська селищна рада
Київська область, Фастівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перший Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби відбувся в с. Новосілки!

Дата: 25.12.2023 18:00
Кількість переглядів: 133

Турнір, присвячений пам'яті видатного тренера України – Берчука Василя Тимофійовича, який 50 років тому заснував спортивну школу та секцію з греко-римської боротьби в селі Новосілки, став важливою подією у нашій громаді та Київській області.

У змаганнях взяли участь понад 75 молодих спортсменів з різних куточків України, включаючи команди з Києва, Київської, Черкаської та Вінницької областей, а також команду з Польщі.

У напруженій та спортивній атмосфері найсильніші та найспритніші спортсмени продемонстрували вражаючі результати, виборюючи титули та призи в греко-римській боротьбі.

Команди з різних регіонів виступили на високому рівні, а перемогу в командному заліку вибороли команди з Новосілок, Крюківщини та Круглика. Спортсмени вражали глядачів своєю силою, майстерністю та волею до перемоги.

Відкриттям турніру стали наймолодші учасники, які вперше вийшли на змагання з греко-римської боротьби, вразили своїми чудовими виступами, підкоривши серця глядачів, та отримали призи від Чабанівської селищної ради.

Андрущенко Мирон, Молнар Гліб та Мироненко Михайло — маленькі борці віком 4-6 років, вразили всіх своєю майстерністю та великими здібностями до боротьби. Їхні виступи стали справжньою прикрасою турніру і чудовим прикладом для розвитку спорту серед наймолодших.

Всі учасники турніру показали свої сильні здібності, а від напруження під час спарингів перехоплювало дух. Дякуємо всім учасникам змагань за їх стійкість та жагу до перемоги, а найголовніше — за їх внесок у спортивний розвиток нашої країни. Ви — майбутні чемпіони та гордість нашої нації на Світовій арені!

Організацію змагань взяла на себе Чабанівська селищна рада та випускник відділення греко-римської боротьби с. Новосілок - Павло Буряк. Турнір не лише згуртував спортивну громаду, але й сприяв мотивації та подальшому розвитку греко-римської боротьби.

Важливо відзначити майстерність команди Київської області, яка досягла вражаючих результатів на чемпіонатах України та кубку України у греко-римській боротьбі, здобувши перше місце на обласних та національних змаганнях.

Завдяки таким змаганням готується резерв для збірної області та України. Висловлюємо щиру подяку Федерації боротьби Київської області та Асоціації боротьби Київської області за підтримку та організацію змагань!

Більше захоплюючих моментів Всеукраїнського турніру з греко-римської боротьби та про події цього дня ви можете побачити у фотоальбомі та на YouTube: 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних