Чабанівська селищна рада
Київська область, Фастівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про проведення конкурсу з визначення аптечного закладу, якому буде здійснюватися відшкодування витрат на безоплатний та пільговий відпуск лікарських засобів пільговій категорії населення Чабанівської громади

Дата: 22.02.2024 14:25
Кількість переглядів: 213

Виконавчий комітет Чабанівської селищної ради оголошує про проведення конкурсу з визначення аптечного закладу, якому буде здійснюватися відшкодування витрат на безоплатний та пільговий відпуск лікарських засобів пільговій категорії населення Чабанівської селищної територіальної громади.

 

Відповідно до рішення 91-ї позачергової сесії Чабанівської селищної ради Фастівського району Київської області VІІІ скликання від 14.02.2024 № 1216 «Про затвердження цільової програми «Забезпечення пільгових категорій населення Чабанівської селищної територіальної громади лікарськими засобами та медичними виробами» на 2024 рік, рішення  виконавчого комітету Чабанівської селищної ради від 21.02.2024 № 3 «Про утворення конкурсної комісії з визначення аптечного закладу, якому буде здійснюватися відшкодування витрат на безоплатний та пільговий відпуск лікарських засобів пільговій категорії населення Чабанівської селищної територіальної громади», виконавчий комітет Чабанівської селищної ради Фастівського району Київської області оголошує про проведення

 

конкурсу

з визначення аптечного закладу, якому буде здійснюватися відшкодування витрат на безоплатний та пільговий відпуск лікарських засобів пільговій категорії населення Чабанівської селищної територіальної громади

 

Вимоги до претендентів для участі у конкурсі:

  1. Наявність у надавачів послуг відповідної ліцензії на всі лікарські засоби та вироби медичного призначення.
  2. Граничні постачальницько-збутові надбавки на лікарські засоби і вироби медичного призначення (крім наркотичних, психотропних лікарських засобів, прекурсорів та медичних газів) мають становити не вище ніж 10 відсотків оптово-відпускної ціни та граничні торговельні (роздрібні) надбавки не вище 10 відсотків закупівельної ціни.
  3. Наявність та забезпечення належних умов зберігання лікарських засобів та виробів медичного призначення.
  4. Наявність мережі аптечних установ у претендентів для участі у конкурсі.
  5. Відповідальний рівень кваліфікації персоналу претендентів для участі у конкурсі

 

  При виборі переможця конкурсу перевага буде надаватися суб’єктам господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю лікарськими засобами та виробами медичного призначення, розташовані в місті Боярка, селищі Чабани, селі Новосілки Фастівського району Київської області.

 

Умови подання конкурсних пропозицій

       Документи, необхідні для участі в конкурсі, надаються в опечатаному конверті (краї зрізу (склеювання) конверта скріпляються печаткою, а за її відсутності – підписом керівника або уповноваженої особи суб’єкта господарювання), з обов’язковим зазначенням назви конкурсу, відповідно до оголошення про проведення конкурсу.

 

Конкурсна пропозиція повинна містити:

 

  • заяву на участь у конкурсі за встановленою формою (завантажити заяву);
  • копію статуту, засвідчену підписом керівника, що скріплена печаткою (за наявності);
  • копію витягу з реєстру платників податку;
  • копію відповідної ліцензії на всі лікарські засоби та вироби медичного призначення;
  • відомості про умови зберігання лікарських засобів та виробів медичного призначення;
  • відомості про мережу аптечних закладів;
  • довідку про банківські реквізити;
  • відомості про кваліфікацію персоналу;
  • відомості про дотримання граничних постачальницько-збутових надбавок на лікарські засоби і вироби медичного призначення (крім наркотичних, психотропних лікарських засобів, прекурсорів та медичних газів).

Всі сторінки конкурсної пропозиції мають бути завірені печаткою претендента для участі в конкурсі (за наявності) та підписом керівника або уповноваженої особи суб’єкта-господарювання.

 

Конкурсна пропозиція повинна бути прошнурована, мати нумерацію сторінок та опис наданих документів.

 

Відповідальність за достовірність інформації, що міститься у конкурсній пропозиції, несе претендент для участі у конкурсі.

 

Відшкодування витрат на безоплатний та пільговий відпуск лікарських засобів пільговій категорії населення Чабанівської селищної територіальної громади буде здійснюватися з бюджету Чабанівської селищної територіальної громади Фастівського району Київської області.

 

Прийом документів для участі в конкурсі здійснюється з 22 лютого 2024 року у відділі соціального захисту виконавчого комітету Чабанівської селищної ради за адресою: вул. Машинобудівників, 4-А, селище Чабани, Фастівський район, Київська обл., 08162, з 8:30 до 16:00 (перерва з 13:00 до 13:45 год).

 

Довідки з питань проведення конкурсу можна отримати за телефоном: (044) 526-05-26.

 

Кінцевий строк прийняття документів для участі у конкурсі – 06  березня  2024 року до 12:00 год.

 

Початок засідання конкурсної комісії (розкриття конвертів (пакетів) – 06 березня 2024 року о 15:00 год. у залі засідань Чабанівської селищної ради за вище вказаною адресою.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних