Чабанівська селищна рада
Київська область, Фастівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Через неявку депутатів виділення коштів для підтримки наших захисників відклалося: депутати не зʼявилися, щоб проголосувати за підтримку Збройних Сил України

Дата: 21.03.2024 12:40
Кількість переглядів: 94

21 березня 2024 року мала відбутися сесія Чабанівської селищної ради, присвячена ряду важливих питань, зокрема, виділенню коштів на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель громади, ліквідацію підтоплення в Чабанах і ключове - виділення коштів для підтримки захисників України. 

На жаль, ця важлива сесія не відбулася через відсутність депутатського кворуму, на засідання з'явилися лише 10 депутатів.

Згідно з положеннями пунктів 3-4 статті 49 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", депутат ради звільняється від виконання робочих або службових обов'язків на період сесій, засідань комісій та в інших випадках, передбачених законом, з компенсацією середнього заробітку за основним місцем роботи та інших витрат за рахунок місцевого бюджету. Крім того, депутат зобов'язаний брати участь у роботі сесій ради та засідань комісій, до складу яких він був обраний.

У трьох депутатів були дійсно поважні причини, які повʼязані зі смертю близьких, про що вони попередили. Але решта депутатів, серед яких Петро Щербатий, Іван Ситник, Артур Муляр, Наталія Арутюнян, Сергій Захаренко, просто не з'явилися на сесію, проігнорувавши свої прямі депутатські обовʼязки та важливі питання, які потребують негайного вирішення. 

В.о. селищного голови Чабанівської селищної ради - секретар ради Олена Соболєва оголосила про перенесення сесії на понеділок, 25 березня 2024 року, та закликала усіх депутатів проявити сумлінність і прийти на засідання, щоб відповідально виконати свої обов'язки, адже від їхніх рішень залежить життя наших захисників та добробут жителів громади. 

На жаль, частина депутатського корпусу системно ігнорує голосування за важливі рішення як для нашої громади так і для підтримки наших захисників. Ми сподіваємось, що вони нарешті поставлять інтереси України та нашої громади вище за особисті.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних