Чабанівська селищна рада
Київська область, Фастівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкритий діалог з громадськістю — запорука розвитку громади

Дата: 07.06.2024 18:45
Кількість переглядів: 62

Сьогодні у приміщенні Чабанівської селищної ради відбулася зустріч з представниками громадськості, на якій було обговорено ряд важливих питань, що на сьогодні турбують людей.

Одним з найпріоритетніших було питання водопостачання у період довготривалих відключень. Наразі, у випадку відключення електроенергії,  системи насосних станцій живляться від генераторів, що дає змогу постачати воду нетривалий період часу. Розуміємо наскільки важливим є збільшення часу роботи насосів, тому вже передали це питання на опрацювання фахівцям, про результати роботи буде повідомлено додатково. Важливо зазначити, що для наповнення резервуарів водою також потрібен певний час.

Щодо питання якості води, директор КП "Керуюча компанія Чабани" надав роз'яснення, що високий вміст заліза у воді, яке осідає при проходженні через труби, та стан мережі є головними причинами брудної води. Мережі водопостачання потребують оновлення, і для вирішення цієї проблеми розробляється відповідний проект, який буде включати заходи з оновлення мережі водопостачання та інших необхідних робіт.

Також представники громадськості озвучили ряд питань стосовно подачі води на верхні поверхи будинків та роботи ліфтів, для прискорення вирішення яких очільниця громади провела зустріч з керівниками ОСББ та КП. 

Обговорювалися на зустрічі і питання благоустрою громади: встановлення світлофорного об'єкту біля пожежної частини та ремонту окремих ділянок тротуарів і доріг. Очільниця громади озвучила дорожню карту робіт по цим питанням та запевнила, що подальший хід робіт буде обов'язково оприлюднено на офіційних джерелах Чабанівської селищної ради.

На зустрічі Олена Соболєва запропонувала присутнім проводити відкриті зустрічі з жителями громади на регулярній основі, щоб кожен бажаючий міг отримати відповіді на свої питання та висунути свої пропозиції щодо покращення нашої громади. Наразі погоджено проводити такі зустрічі щоп'ятниці о 8:30 у приміщенні Чабанівської селищної ради.

Дякуємо жителям громади за їх активну позицію та небайдужість до життя нашої громади.

Нагадуємо, що з питаннями, пропозиціями та скаргами, в тому числі й щодо діяльності ОСББ, ви завжди можете звернутися до Чабанівської селищної ради:

  • за номером телефону: (044) 526-23-74
  • електронною поштою: chabany.rada@ukr.net
  • з особистим візитом: селище Чабани, вул. Машинобудівників, буд. 4-а

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних