Чабанівська селищна рада
Київська область, Фастівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Травня, 2023 р., 16:15
У зв'язку із плановими профілактичні та ремонтними роботами, які виконують ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» з метою підвищення надійності електропостачання  та попередження аварій в електричних мережах, буде відключення електроенергії
09 Травня, 2023 р., 09:22
Сьогодні вся Україна відзначає День Європи, як символ спільних цінностей, спільної історії всіх націй Європейського континенту. 
08 Травня, 2023 р., 09:00
Ми згадуємо один із найкривавіших періодів в історії людства – Другу світову війну. Вона заподіяла непоправної шкоди світу та відняла життя у величезної кількості людей. Населення України скоротилося більш ніж на 8 мільйонів. А наша земля перетворилася на руїни.
06 Травня, 2023 р., 09:50
05 травня 2023 року між Виконавчим комітетом Чабанівської селищної ради та Центральним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Київ), відділенням нотаріальної палати України в Київській області був підписаний Меморандум про співпрацю.
02 Травня, 2023 р., 16:05
Повідомляємо вас, що на черговій сесії Чабанівської селищної ради було розглянуто депутатське звернення щодо винесення недовіри селищному голові Чабанівської селищної ради - Киризлієву Олександру Федоровичу. 
01 Травня, 2023 р., 10:50
Сьогодні, 1 травня 2023 року, з 15:00 до 15:20 за київським часом на Київщині буде звучати сирена під час проведення технічної перевірки діючих електромеханічних сирен.
30 Квітня, 2023 р., 15:58
Стрес – це нормальна реакція на ненормальну, кризову ситуацію. У такому стані людина перестає нормально функціонувати, втрачає звичні радари та опори, може звинувачувати себе й знецінювати свої здобутки.
30 Квітня, 2023 р., 08:00
Ви бороните кордони нашої держави. І першими дали відсіч російській орді. Ви є символом мужності й патріотизму, честі та сили! 
26 Квітня, 2023 р., 14:27
Освітній центр Верховної Ради України та Центр протидії дезінформації РНБО розпочинає новий освітній курс «ОЦе курс: дезінфекція твого інфопростору».   Протягом навчання слухачі курсу дізнаються відповіді на такі питання: 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних