Чабанівська селищна рада
Київська область, Фастівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Квітня, 2024 р., 12:43
24 квітня 2024 року рятувальники Фастівського району провели черговий урок з безпеки для юних дослідників з різних навчальних закладів. Цього разу до Класу Безпеки завітали діти дошкільного віку та молодшої школи приватного закладу освіти американської школи "AISU" с. Хотів та учні Новосілківського академічного ліцею "Ерудит" Чабанівської селищної ради.
26 Квітня, 2024 р., 08:35
38 років тому, 26 квітня 1986 року, світ завмер від жахливої трагедії - аварії на Чорнобильській атомній електростанції.
24 Квітня, 2024 р., 16:39
23 квітня рятувальники Фастівського району провели «Єдиний урок з безпеки» для учнів 6-го класу Новосілківського академічного ліцею “Ерудит” Чабанівської селищної ради.
24 Квітня, 2024 р., 16:25
Шановні жителі Чабанівської громади! Нагадуємо вам про можливість отримання пільгового кредиту за допомогою програми "Власний дім".
19 Квітня, 2024 р., 19:20
Ми всі зараз маємо одну спільну мету — перемогу України над загарбником. І для цього нам потрібно максимально підтримувати наші Збройні Сили України.
19 Квітня, 2024 р., 17:48
18 квітня 2024 року в.о. селищного голови Чабанівської селищної ради - секретар ради Олена Соболєва провела зустріч з представниками громадської організації "Ветерани війни, праці і військової служби". 
19 Квітня, 2024 р., 12:48
Разом із приходом весняного періоду по всій Україні збільшується кількість опадів, та як наслідок, ймовірність виникнення повеней та паводків. Дотримання простих рекомендацій допоможе зберегти ваше життя та майно.
18 Квітня, 2024 р., 10:17
Триває прийом робіт на XVІІ Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків "МОЇ ПРАВА-2024: 10 років українського опору збройній агресії рф" з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.
16 Квітня, 2024 р., 16:50
Очільниця громади, Олена Соболєва, спільно з головним лікарем Білогородської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Олегом Ткаченком провели зустрічі з головними лікарями нашої громади.
16 Квітня, 2024 р., 16:25
До уваги мешканців Чабанівської громади! У приміщенні ЦНАП Чабанівської селищної ради відбудеться прийом на безкоштовну консультацію до нотаріуса:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних