Чабанівська селищна рада
Київська область, Фастівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини ЦНАП

20 Червня, 2023 р., 13:06
Внаслідок військових дій багато транспортних засобів українців пошкоджено чи знищено. Власники таких авто повинні їх зняти з Державної реєстрації. 
15 Червня, 2023 р., 15:45
Нова постанова уряду України спрощує процедуру перереєстрації автомобілів. Тепер експертне дослідження при перереєстрації вживаних автомобілів стало не обов'язковим, крім випадків, коли авто ввозять з-за кордону вперше. 
13 Червня, 2023 р., 11:48
Фахівці з надання послуг сервісного центру МВС Чабанівської селищної ради допоможуть відновити ваші документи незалежно від місця вашої реєстрації! Вже понад 100 осіб Чабанівської громади скористалися даною послугою та відновили свої документи. 
13 Червня, 2023 р., 10:40
До уваги мешканців Чабанівської громади! Завтра у приміщенні ЦНАП Чабанівської селищної ради відбудеться прийом на безкоштовну консультацію до нотаріуса:
07 Червня, 2023 р., 14:00
Шановні мешканці Чабанівської громади, нагадуємо вам графік надання послуг сервісного центру МВС в Чабанівській селищній раді:
07 Червня, 2023 р., 10:47
Нагадуємо, що спеціалістами управління Пенсійного фонду України Київської області на віддалених робочих місцях (в пункті обслуговування громадян в смт Чабани) щоденно надаються наступні послуги:
06 Червня, 2023 р., 15:00
Серед послуг сервісного центру МВС Чабанівської селищної ради також актуальні послуги, пов'язані з оформленням та реєстрацією автотранспортних засобів. Якщо ви встановили ГБО на вашому автомобілі і бажаєте оновити реєстраційні дані, наші фахівці готові допомогти вам у цьому процесі.
02 Червня, 2023 р., 15:00
До уваги мешканців Чабанівської громади! Наступний прийом на безкоштовну консультацію до нотаріуса у приміщенні ЦНАП Чабанівської селищної ради відбудеться:
31 Травня, 2023 р., 14:05
Найпопулярніші послуги сервісного центру МВС Чабанівської селищної ради, за якими щодня звертаються мешканці нашої громади, це обмін та відновлення посвідчень водія, а також реєстраційні дії з автомобілями.
24 Травня, 2023 р., 14:16
Нагадуємо, що мешканці Чабанів та Новосілок можуть скористатися послугами Пенсійного фонду України на території громади, у ЦНАП Чабанівської селищної ради. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних