Чабанівська селищна рада
Київська область, Фастівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Служба у справах дітей та сім'ї виконавчого комітету Чабанівської селищної ради

19 Січня, 2024 р., 15:58
19 січня 2024 року в Київському академічному театрі юного глядача на Липках, з нагоди відзначення новорічних та різдвяних свят, відбувся захід для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.
19 Січня, 2024 р., 15:00
18 січня 2024 року працівники Служби у справах дітей та сім'ї Чабанівської селищної ради спільно з поліцейським офіцером Чабанівської громади та за участю фахівця із соціальної роботи відділу соціального захисту Чабанівської селищної ради провели вечірній профілактичний рейд «Здоровий побут».
05 Січня, 2024 р., 11:35
4 січня 2024 року працівники служби у справах дітей та сім'ї Чабанівської селищної ради спільно з поліцейським офіцером громади та за участю фахівця із соціальної роботи відділу соціального захисту Чабанівської селищної ради провели вечірній профілактичний рейд «Підліток».
26 Грудня, 2023 р., 16:53
Служба у справах дітей та сім'ї Чабанівської селищної ради спільно з поліцейськими офіцерами Чабанівської громади та за участі фахівця з соціальної роботи відділу соціального захисту населення провели вечірній профілактичний рейд «Підліток» та «Здоровий Побут».
18 Грудня, 2023 р., 11:00
Представники служби у справах дітей та сім'ї Чабанівської селищної ради спільно з поліцейським офіцером Чабанівської громади відвідали торгові заклади смт Чабани та провели інструктаж для працівників щодо заборони продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв, тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років.
08 Грудня, 2023 р., 18:10
7 грудня у нашій громаді Службою у справах дітей та сімʼї Чабанівської селищної ради спільно з поліцейським офіцером Чабанівської громади та за участі керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Чабанівської селищної ради проведено чергові рейди «Стоп насильству» та «Підліток»
05 Грудня, 2023 р., 16:32
Ні. Між цими поняттями є суттєва різниця. 
29 Листопада, 2023 р., 16:20
28 листопада 2023 року з метою профілактики дитячої бездоглядності, попередження правопорушень серед неповнолітніх, запобіганню вживання неповнолітніми алкогольних напоїв, наркотичних та токсичних речовин та продажу підліткам спиртних чи тютюнових виробів, працівники служби у справах дітей Чабанівської селищної ради спільно з поліцейським офіцером громади провели вечірній профілактичний рейд «Підліток» на території нашої громади.
24 Листопада, 2023 р., 16:01
24 листопада 2023 року в Будинку культури Чабанівської селищної ради відбувся тренінг «Принципи протидії гендерно зумовленому насильству».
24 Листопада, 2023 р., 10:00
Акція покликана в першу чергу на привернення уваги громадськості до актуальних для суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних