Чабанівська селищна рада
Київська область, Фастівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Служба у справах дітей та сім'ї виконавчого комітету Чабанівської селищної ради

18 Серпня, 2023 р., 11:37
17 серпня 2023 року Службою у справах дітей та сім'ї Чабанівської селищної ради спільно поліцейськими офіцерами Чабанівської громади та за участю фахівця із соціальної роботи відділу соціального захисту Чабанівської селищної ради  проведено черговий вечірній профілактичний рейд «Підліток».
08 Серпня, 2023 р., 09:10
На минулому тижні працівниками Служби у справах дітей та сім'ї Чабанівської селищної ради спільно з поліцейськими офіцерами Чабанівської територіальної громади та у співпраці з Добровольчим формуванням територіальної громади проведено вечірній профілактичний рейд  «Підліток».
25 Липня, 2023 р., 15:31
З нагоди відзначення 30 липня Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми, у черговий раз нагадуємо, як уникнути цієї ситуації, та як поводити себе у критичних випадках.
24 Липня, 2023 р., 10:55
На минулому тижні, 21 липня 2023 року, згідно з планом роботи Служби у справах дітей та сім'ї виконавчого комітету Чабанівської селищної ради, працівниками Служби спільно з поліцейськими офіцерами громади проведено профілактичний рейд «Здоровий побут».
13 Липня, 2023 р., 12:32
Цей день було проголошено Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй у 2013 році з метою привернення уваги світової спільноти до проблеми торгівлі людьми та підвищення рівня поінформованості населення щодо цієї проблеми.
12 Липня, 2023 р., 15:03
Що таке сексуальне насильство щодо дитини? Які його прояви? Які є поради для батьків? Що робити вчителю/льці, якщо є підозра, що дитина постраждала від сексуального насильства? Де отримати допомогу? Короткі відповіді на ці та інші запитання зібрано в БУКЛЕТІ.
14 Червня, 2023 р., 10:01
Постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2023 № 547 «Про внесення змін до Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів» внесено зміни до Порядку затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 5 квітня  2017 року № 268.
05 Червня, 2023 р., 15:09
Для уваги мешканців Чабанівської територіальної громади!
02 Червня, 2023 р., 16:00
Службою у справах дітей та сім'ї Чабанівської селищної ради спільно з поліцейськими офіцерами громади та фахівцем із соціальної роботи відділу соціального захисту Чабанівської селищної ради 01 червня 2023 року було здійснено вечірній профілактичний рейд «Підліток».
29 Травня, 2023 р., 10:49
На минулому тижні Службою у справах дітей та сім'ї Чабанівської селищної ради спільно з поліцейськими офіцерами громади та фахівцем із соціальної роботи проведено черговий профілактичний рейд "Підліток". 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних