Чабанівська селищна рада
Київська область, Фастівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ соціального захисту виконавчого комітету Чабанівської селищної ради

18 Липня, 2023 р., 11:00
Для дітей з малозабезпечених сімей, які належать до категорій "дитина з інвалідністю" або "дитина з багатодітної сім’ї" з 1 червня діє проект "єОздоровлення".
12 Липня, 2023 р., 14:47
11 липня Уряд прийняв постанову «Деякі питання підтримки внутрішньо переміщених осіб», яка вносить зміни до порядку призначення виплат на проживання для ВПО.
29 Червня, 2023 р., 16:16
Продовжуємо підтримувати добру традицію вітати батьків з народженням малюків. Цей рік не став виключенням і нещодавно працівники відділу соціального захисту виконавчого комітету Чабанівської селищної ради привітали батьків новонароджених дітей у 2022 році та вручили їм сувенірні подарунки у вигляді медалей «Новонародженому мешканцю смт Чабани-2022» та «Новонародженому мешканцю с. Новосілки-2022».
15 Червня, 2023 р., 11:51
13 червня Уряд ухвалив постанову, яка дає можливість в рамках експериментального проєкту максимально спростити процедуру звернення громадян за житловою  субсидією і забезпечити швидке прийняття рішення щодо її надання.
12 Червня, 2023 р., 09:00
12 червня відзначають Всесвітній день боротьби з дитячою працею. Просимо роботодавців, які ведуть свою господарську діяльність на території Чабанівської селищної територіальної громади, дотримуватися вимог законодавства щодо неповнолітніх працівників.
09 Червня, 2023 р., 09:23
Шановні мешканці, нагадуємо, що для вашої зручності працює низка інформаційних ресурсів соціального захисту населення, а саме:
08 Червня, 2023 р., 16:53
Для призначення пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу в грошовій формі учасники бойових дій можуть звертатися до Пенсійного фонду України.
24 Травня, 2023 р., 11:25
У відділі соціального захисту Чабанівської селищної ради згідно програми "Турбота" триває збір заяв на отримання матеріальної допомоги та сувенірної продукції для малюків, які народжені у 2022 році та зареєстровані на території Чабанівської селищної територіальної громади.
17 Травня, 2023 р., 13:00
Сьогодні відбулась нарада за участі представників Чабанівської селищної ради, Фастівської районної військової адміністрації, Фастівської філії Київського обласного центру зайнятості спільно з внутрішньо переміщеними особами Чабанівської громади. 
05 Травня, 2023 р., 11:26
ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ департаменту соціального захисту населення Київської обласної державної адміністрації 12 квітня 2023 року № 87

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних