Чабанівська селищна рада
Київська область, Фастівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ соціального захисту виконавчого комітету Чабанівської селищної ради

Рисак Тетяна Валеріївна Начальник відділу (044) 526-05-26
Микитенко Людмила Василівна Головний спеціаліст відділу (044) 526-05-26
Юрченко Анна Ігорівна Фахівець з соціальної роботи (098) 380-80-42

Графік прийому громадян

* під час повітряної тривоги обслуговування призупиняється

Понеділок

   08:00 - 17:00

Вівторок

   08:00 - 17:00

Середа

   08:00 - 17:00

Четвер

   08:00 - 17:00

П'ятниця

   08:00 - 16:00

Субота

   вихідний

Неділя

   вихідний


ПОЛОЖЕННЯ про відділ соціального захисту Чабанівської селищної ради


ЗАГАЛЬНІ ВІДОМОСТІ

З метою забезпечення якісного та ефективного соціального захисту населення Чабанівської селищної територіальної громади, створено відділ соціального захисту, який почав надавати соціальні послуги мешканцям громади з 27 січня 2021 року. До адміністративно-територіальної реформи, послуги, що надавалися Управлінням соціального захисту населення Києво-Святошинської райдержадміністрації, передалися на новостворені об’єднані територіальні громади. База даних передалася з Управління соціального захисту Києво – Святошинського району, який ліквідований, в Управління соціального захисту Фастівського району.

Відтепер через ЦНАП Чабанівської селищної ради мешканці можуть отримати адміністративні послуги соціального характеру за місцем проживання. Мешканцям громади не потрібно звертатися особисто до Управління соціального захисту Фастівського району Київської області, а можуть оформити необхідну допомогу у відділі соціального захисту Чабанівської селищної ради.

Даним відділом надається 59 видів соціальних послуг, серед яких: надання консультації громадянам з питань соціальної допомоги, житлових субсидій, пільг, прийом документів на всі види соціальних допомог та інших питань, пов’язаних із наданням соціальної підтримки населенню різних категорій.

Паралельно з наданням адміністративних соціальних послуг Центром надання соціальних послуг Чабанівської селищної ради, відділом соціального захисту надаються соціальні послуги на дому, надаються консультації щодо отримання соціальної допомоги, проводяться профілактичні бесіді з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, обстеження матеріально-побутових умов на предмет виявлення потреб сім’ї та використання соціальних допомог за цільовим призначенням.


Право громадян на своєчасність призначення та виплату державних соціальних допомог в умовах реформи системи соціального захисту населення

 

25 Квітня, 2024 р., 14:45
В Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю і лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.
17 Квітня, 2024 р., 11:43
Національна енергетична компанія "Укренерго" спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC) запустили програму з навчання та працевлаштування «Разом».
17 Квітня, 2024 р., 10:23
До уваги жителів Чабанівської селищної територіальної громади! Повідомляємо про оновлення порядку надання грошової допомоги згідно Київської обласної цільової програми "Турбота" на 2021-2025 роки та Київської обласної цільової програми соціальної підтримки в Київській області Захисників та Захисниць України, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, а також родин Героїв Небесної Сотні на 2024-2025 роки
04 Березня, 2024 р., 15:06
План-графік проведення он-лайн консультування особам та суб’єктам господарювання, що планують започаткувати власний бізнес та/або розширити вже існуючий на базі Центрів розвитку підприємництва Київського обласного центру зайнятості на БЕРЕЗЕНЬ 2024 року:
13 Лютого, 2024 р., 15:02
Відділ соціального захисту Чабанівської селищної ради повідомляє про відновлення прийому документів на отримання грошової компенсації вартості допомоги "пакунок малюка" (бебі-бокс).
12 Лютого, 2024 р., 15:50
План-графік проведення он-лайн консультування особам та суб’єктам господарювання, що планують започаткувати власний бізнес та/або розширити вже існуючий на базі Центрів розвитку підприємництва Київського обласного центру зайнятості на ЛЮТИЙ 2024 року:
12 Лютого, 2024 р., 12:42
З квітня минулого року діє  програма «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей»,  яка  реалізується службою зайнятості в рамках урядового проєкту «єРобота». Ця програма спрямована на розбудову ветеранського бізнесу в Україні та створення нових робочих місць.
07 Лютого, 2024 р., 10:31
Для найвразливіших категорій переселенців виплати продовжать автоматично. Ще певним категоріям – після подання заяви.
05 Лютого, 2024 р., 13:31
Мінсоцполітики продовжує роз’яснювати, які зміни уже від 1 березня 2024 року чекають на ВПО, що отримують соціальну допомогу. 
08 Січня, 2024 р., 12:07
Уряд спростив процедуру призначення пільг на оплату житлово-комунальних послуг для ветеранів війни (осіб з інвалідністю внаслідок війни, учасників бойових дій, учасників війни) та членів їх сімей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних