Чабанівська селищна рада
Київська область, Фастівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Червня, 2023 р., 09:47
Національна соціальна сервісна служба України спільно з Центром демократії та верховенства права розробили зразок договору про провадження волонтерської діяльності між органами місцевого самоврядування/органами державної влади та волонтером.
22 Червня, 2023 р., 10:27
За майже рік дії урядової програми «єРобота» 442 підприємці Київщини отримали від держави мікрогранти для започаткування або розвитку бізнесу в рамках проєкту «Власна справа». Наразі триває 11 хвиля прийому заяв на участь у цій програмі.
21 Червня, 2023 р., 15:09
Фішингова атака – це спроба отримати вашу особисту інформацію оманливим шляхом.
19 Червня, 2023 р., 14:43
З метою підтримки жіночого підприємництва в Київській області та відзначення ролі жінки в сьогоденні, Київська обласна державна адміністрація спільно з міжнародним клубом Woman Business Club та Агентством США міжнародного розвитку USAID організовує Перший жіночий бізнес-форум «Жіноче лідерство в часи викликів. КИЇВЩИНА».
19 Червня, 2023 р., 11:38
У зв'язку із плановими профілактичні та ремонтними роботами, які виконують ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» з метою підвищення надійності електропостачання  та попередження аварій в електричних мережах, буде відключення електроенергії
17 Червня, 2023 р., 11:48
16 червня 2023 року Чабанівська селищна рада спільно з депутатами здійснили доставку та передачу гуманітарної допомоги Тягинській сільській військовій адміністрації Береславського району Херсонської області, яка постраждала внаслідок терористичного акту на Каховській ГЕС.
16 Червня, 2023 р., 10:11
На Київщині розпочався сезон жнив. І наразі актуальними залишаються питання безпечної жнивної кампанії.
15 Червня, 2023 р., 12:59
Відповідно до п. 7 Постанови КМУ від 21.04.2023 року № 381 "Про затвердження Порядку надання компенсації для відновлення окремих категорій об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації" до складу комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об'єкти нерухомого майна потрібно включити представників громадськості.
14 Червня, 2023 р., 13:10
Графік засідань постійних депутатських комісій 14-15 червня 2023 року:
12 Червня, 2023 р., 16:29
Департамент житлово-комунального господарства та енергоефективності Київської обласної державної адміністрації доводить до відома підприємств, що надають послуги у сфері управління багатоквартирних будинків, щодо дистанційного проходження професійної атестації на відповідність кваліфікаційним вимогам професії «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)», яка є обов’язковою умовою роботи управителів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних