Чабанівська селищна рада
Київська область, Фастівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Червня, 2023 р., 10:27
За майже рік дії урядової програми «єРобота» 442 підприємці Київщини отримали від держави мікрогранти для започаткування або розвитку бізнесу в рамках проєкту «Власна справа». Наразі триває 11 хвиля прийому заяв на участь у цій програмі.
21 Червня, 2023 р., 15:09
Фішингова атака – це спроба отримати вашу особисту інформацію оманливим шляхом.
19 Червня, 2023 р., 14:43
З метою підтримки жіночого підприємництва в Київській області та відзначення ролі жінки в сьогоденні, Київська обласна державна адміністрація спільно з міжнародним клубом Woman Business Club та Агентством США міжнародного розвитку USAID організовує Перший жіночий бізнес-форум «Жіноче лідерство в часи викликів. КИЇВЩИНА».
19 Червня, 2023 р., 11:38
У зв'язку із плановими профілактичні та ремонтними роботами, які виконують ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» з метою підвищення надійності електропостачання  та попередження аварій в електричних мережах, буде відключення електроенергії
17 Червня, 2023 р., 11:48
16 червня 2023 року Чабанівська селищна рада спільно з депутатами здійснили доставку та передачу гуманітарної допомоги Тягинській сільській військовій адміністрації Береславського району Херсонської області, яка постраждала внаслідок терористичного акту на Каховській ГЕС.
16 Червня, 2023 р., 10:11
На Київщині розпочався сезон жнив. І наразі актуальними залишаються питання безпечної жнивної кампанії.
15 Червня, 2023 р., 12:59
Відповідно до п. 7 Постанови КМУ від 21.04.2023 року № 381 "Про затвердження Порядку надання компенсації для відновлення окремих категорій об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації" до складу комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об'єкти нерухомого майна потрібно включити представників громадськості.
14 Червня, 2023 р., 13:10
Графік засідань постійних депутатських комісій 14-15 червня 2023 року:
12 Червня, 2023 р., 16:29
Департамент житлово-комунального господарства та енергоефективності Київської обласної державної адміністрації доводить до відома підприємств, що надають послуги у сфері управління багатоквартирних будинків, щодо дистанційного проходження професійної атестації на відповідність кваліфікаційним вимогам професії «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)», яка є обов’язковою умовою роботи управителів.
12 Червня, 2023 р., 15:53
Повідомляємо вас, що в середу, 14 червня, розпочнуться роботи з капітального ремонту покрівлі даху будинку по вулиці Садова, 2 в селі Новосілки. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.