Чабанівська селищна рада
Київська область, Фастівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Березня, 2024 р., 10:40
На вулиці Озерна, 14 проводяться роботи з відновлення огорожі. Крім того, комунальники займаються вивезенням гілля, сприяючи чистоті та порядку в населеному пункті.
14 Березня, 2024 р., 15:00
День мужності та героїзму людей, які стали на захист рідної землі, день шани та поваги до тих, хто не чекаючи мобілізації, першими записалися до добровольчих формувань та батальйонів, Тероборони, вступили до Національної гвардії чи Збройних сил, щоб дати відсіч ворогу.
13 Березня, 2024 р., 15:45
З глибоким сумом повідомляємо, 13 березня 2024 року на 89 році пішов з життя Едуард Григорович ДЕГОДЮК – активний громадський діяч, очільник ГО "Первинна організація ветеранів смт Чабани", доктор сільськогосподарських наук, професор, фахівець у наукових галузях агрохімії, ґрунтознавства, землеробства, екології.
11 Березня, 2024 р., 12:45
До уваги мешканців Чабанівської громади! У приміщенні ЦНАП Чабанівської селищної ради відбудеться прийом на безкоштовну консультацію до нотаріуса:
06 Березня, 2024 р., 19:00
06 березня 2024 року  у приміщенні Чабанівської селищної ради Фастівського району Київської області було  проведено конкурс з визначення аптечного закладу, якому буде здійснюватися відшкодування витрат на безоплатний та пільговий відпуск лікарських засобів пільговій категорії населення Чабанівської селищної територіальної громади.
05 Березня, 2024 р., 14:30
Інсульт може серйозно вплинути на роботу мозку через порушення кровопостачання в одній з його частин. Здоровий спосіб життя та правильно підібрана їжа допоможуть підтримати ефективну роботу мозку та серцево-судинної системи, знизити ризик розвитку інсульту.
05 Березня, 2024 р., 11:00
Завдяки флагманському проєкту МВС «Автошколи для осіб з інвалідністю», реалізованому в рамках ініціативи «Без бар’єрів» Першої леді України Олени ЗЕЛЕНСЬКОЇ, люди з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, можуть отримати якісну підготовку та водійське посвідчення.
01 Березня, 2024 р., 14:46
Вчора, у Будинку культури села Новосілки, спільно з депутатами Чабанівської селищної ради передали спортивний інвентар спортивному клубу "Альянс-Контроль".
29 Лютого, 2024 р., 13:15
За даними ВООЗ, інсульт є другою причиною смерті людей віком старше 60 років і п’ятою – людей віком 15–59 років. На жаль, інсульт – це не далека і випадкова проблема, а захворювання, з яким може зіштовхнутись кожен. Щороку понад 100 тисяч українців втрачають життя через інсульт, третина з них – молодше 65 років. 
26 Лютого, 2024 р., 09:15
26 лютого – день, який назавжди вкарбувався в нашу пам'ять. 10 років тому, у 2014 році, кримські татари та українські активісти вийшли на мітинг у Сімферополі, щоб висловити свою чітку позицію: Крим – це Україна! Але росія, ігноруючи принципи міжнародного права, вчинила акт збройної агресії та анексувала Крим.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних