Чабанівська селищна рада
Київська область, Фастівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Грудня, 2023 р., 10:15
Працівники комунальних служб очищують автомобільні дороги та тротуари від снігу та посипають протиожеледними засобами.
07 Грудня, 2023 р., 16:00
І ми всі розуміємо, що перемога над російським агресором залежить від того, наскільки сильні та забезпечені всім необхідним наші військові.
06 Грудня, 2023 р., 15:52
Центральне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці проводить інформаційну кампанію «Трудовий договір: твій пасок безпеки у світі праці».
06 Грудня, 2023 р., 11:00
Ваша мужність, самовідданість, героїзм та жертовність вражають і надихають весь світ! Ви захищаєте свою рідну землю, своїх батьків, дітей та одвічне право кожної людини на життя.
05 Грудня, 2023 р., 10:30
Сьогодні, 5 грудня, відзначають Міжнародний день волонтера. Для України це свято вже котрий рік поспіль є вкрай актуальним. В умовах воєнного стану поняття «волонтер» набуло ще важливішого значення, адже це – тисячі людей, які забезпечували та продовжують забезпечувати надійний тил військовим та підтримку вимушеним переселенцям.
05 Грудня, 2023 р., 10:05
Міністерства цифрової трансформації та освіти і науки інформують про можливості національної програми Future Perfect щодо популяризації англійської мови в Україні. Програма реалізується в партнерстві з USAID/UK Aid, проектом «Прозорість та підзвітність у державних управліннях та послугах/TAPAS» та Фондом Східна Європа.
04 Грудня, 2023 р., 10:16
1 грудня у Будинку культури Чабанівської селищної ради с. Новосілки відбувся насичений та пізнавальний захід, присвячений питанням сексуальної просвіти, інтернет-безпеки та протидії гендерно зумовленому насильству.
03 Грудня, 2023 р., 10:40
Шановні жителі Чабанівської громади! Щороку, 3 грудня, разом зі світовою спільнотою ми відзначаємо Міжнародний день людей з інвалідністю. Цей день присвячений людям, які фізично обмежені у своїх можливостях, але при цьому є повноправними членами суспільства.
01 Грудня, 2023 р., 16:35
Кількість випадків ВІЛ-інфікованих в Україні щороку зростає. На 1 листопада 2023 року встановлено 158 803 випадків ВІЛ-інфекції і 48 908 випадків СНІДу, з них 9 769 випадків ВІЛ і 2 738 випадків СНІДу зареєстровано у 2023 році. Але насправді цифра може бути більшою, адже кожна четверта людина із ВІЛ не знає про свій діагноз. 
30 Листопада, 2023 р., 14:54
Сьогодні, 30 листопада, у ЗДО «Дзвіночок» відбулась зустріч служби у справах дітей та сім'ї Чабанівської селищної ради, поліцейського офіцера громади та практичних психологів закладу дошкільної освіти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних