Чабанівська селищна рада
Київська область, Фастівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Січня, 2024 р., 10:45
Володимир Григорчук, житель смт Чабани, загинув рік тому, 22 січня 2023 року, у бою біля населеного пункту Бахмут Донецької області, захищаючи свою країну. 
22 Січня, 2024 р., 09:25
Сьогодні, 22 січня, ми відзначаємо 105 річницю проголошення Соборності УНР та ЗУНР — історичного акту обʼєднання українських земель в одну державу!
19 Січня, 2024 р., 15:34
Всеукраїнська Асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» за інформацією Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру повідомляє, про те що за інформацією Державної служби статистики України, індекс споживчих цін за 2023 рік становить 105,1%.
19 Січня, 2024 р., 15:30
В суботу, 20.01.2024 року, о 10:00 розпочинає свою роботу Об’єднаний центр допомоги, який організовано за сприяння Чабанівської селищної ради та у співпраці з ГО «МГО Ми Українці».
19 Січня, 2024 р., 11:30
За сприяння Чабанівської селищної ради та у співпраці з ГО «МГО Ми Українці» в Чабанівській селищній територіальній громаді організовано один об’єднаний центр допомоги для здійснення волонтерської діяльності, який координуватиме діяльність волонтерських та громадських організацій.
16 Січня, 2024 р., 13:51
Український ветеранський фонд запрошує вас  взяти участь в онлайн-опитуванні про ваші актуальні потреби та бачення можливостей для кар’єрного і професійного зростання.   Ми хочемо дізнатися:
15 Січня, 2024 р., 11:05
До уваги мешканців Чабанівської громади! 17 січня 2024 року з 10:00 в приміщенні Чабанівської селищної ради буде проводити особистий виїзний прийом громадян голова Фастівської районної державної адміністрації - Литвин Владислав Володимирович.
11 Січня, 2024 р., 16:10
Державна служба зайнятості реалізує експериментальний проєкт з організації професійного навчання учасників бойових дій та людей з інвалідністю внаслідок війни. Таке навчання здійснюється для здобуття професії чи підвищення кваліфікації в Центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.
10 Січня, 2024 р., 11:40
Дрони та інше необхідне обладнання вже допомагають нашим військовим виконувати бойові завдання на полі бою з окупантами. Війна триває, і наша задача — робити все можливе, щоб якомога швидше задовольнити потреби військових.
09 Січня, 2024 р., 16:13
На жаль, розваги на льоду часто закінчуються трагічно. Тому важливо пам'ятати, що робити у випадку, якщо ви провалилися під лід:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних